Search This Blog

Jan 15, 2010

Kymera - Demo 2008



KYMERA je thrash/industrial/alternative bend iz Osijeka. Ivica Šimunović (Škico) i Krunoslav Perić (Kruno) osnovali su bend Kymera 2006. godine, a ostatk ekipe, Saša Skeledľija (Sale) i Ivan Pripuzić (Pripo), pridruľio se 2007. Sa koncertima smo počeli na samom početku 2008. godine. Iste godine smo i snimili svoj prvi demo album, kreativno nazvan «Demo 2008» kako sam mastoviti naziv kaze, snimljen je godine 2008 u studiju "Armaggedon" iz Osijeka, a glavni i odgovorni mikser ovog uratka je Eldar Ibrahimovic Pips.
Pišemo i sviramo glazbu za koju se nadamo da će vam se svidjeti, a čak i ako vam se ne svidi,nema veze... nama se sviđa. Naše pjesme su o stvarima... stvarima koje nam se sviđaju, koje mrzimo, koje nas plaše i o kojima razmišljamo.
Kao što ste mogli pogoditi ili čak i pročitati četvero nas je u bendu:
- SALE - BUBNJEVI (ex Now What)
- KRUNO – BAS GITARE (ex Addiction to Chaos, ex Vortex, ex Black Fairy)
- ŠKICO - GITARE (ex Gorsist, ex Black Fairy)
- PRIPO - VOKALI (rookie)


1. Intro (1:17)
2. Shadow (3:24)
3. End (3:28)
4. Zero Effect (3:53)
5. My Own God (3:54)
6. Dead Inside (5:07)
7. I Don't Care (4:02)
Download link :
Tip glazbe je generalno Trash metal, s dosta utjecaja progresive i industijala. 
Kritike na demo i samu svirku su uglavnom bile odlicne, iako je demo snimljen nedugo nakon
okupljanja benda, tako da su do ovog trenutka neke stvari poprilicno izmjenjene. Napravljeno je poprilicno novog materijala te vrlo vjerojatno uskoro sljedi i novi demo uradak s novim materialom,+ eventualno mozda koja stvar s starog dema (ponovno snimljeno), ali o tome nekom drugom prilikom.Demo je besplatan za download, a originale uglavnom djelimo po koncertima. Tako da ako se nađete na našoj svirci, obavezno u prvi red "bengati" jer je to jedini uvjet za dobivanje CD-a :) Takodjer postoji i mogucnost da CD posaljemo i na kucnu adresu, u tom slucaju nam se javite na kymera@net.hr pa cemo se dogovoriti.


Dodatno, imamo i sluzbenu recenziju naseg demo uratka, moze se naci pod linkom: 

No comments:

Post a Comment